Har du brug for en tid, så ring på3526 8505

Negleprotese

Er din negl beskadiget enten på grund af svamp, psoriasis eller et traume (slag, stød), kan vi tilbyde at rekonstruere neglen, så den erstattes af en negleprotese. Neglen vil komme til at minde meget om en almindelig negl, så når man ser ned på fødderne, vil man ikke umiddelbart se nogen forskel på protesen og de øvrige negle. Det er vigtigt at understrege, at denne behandling ikke kurerer nogen form for sygdomme, og at neglen ikke nødvendigvis skal genskabes.

Negleprotese

Hvis en negl mangler helt eller delvist kan huden omkring neglen begynde, at "krybe" ind i siderne, så den resterende negl kommer til, at ligge i en fordybning af huden. Huden vil komme i vejen, når neglen vokser ud. Fedtpuden under tåen kan trække sig op og forhindre den nye negl i vokse ud, hvilke kan være meget smertefuldt.

En storetånegl er ca.1. år om, at vokse ud. En negleprotese vil hjælpe huden og fedtpuden bedre på plads, så den resterende del af den naturlige negl kan vokse frem. Samtidig beskyttes neglen og det sarte område under neglen mod yderligere skader.

Under behandlingen bliver den afstødte negl forsigtigt fjernet (behandlingen gør ikke ondt). Derefter modelleres protesen direkte oven på den resterende del af din naturlige negl. Geleen der bruges til opbygning af neglen, hærdes i UV-lys.

Neglen vokser langsomt ud i takt med, at din resterende del af neglen vokser beskyttet nedenunder. I gennemsnit holder negleprotesen i ca. 6 uger. Udsættes protesen for tryk, pres, stød og ophold i vand gennem længere tid, holder den typisk i kortere tid. Jo bedre du passer på den, jo længere holder den. Når protesen er vokset med neglen ud, eller hvis den er løsnet, skal hele negleprotesen fjernes og erstattes af en ny (behandlingen gør ikke ondt). Behandlingen udføres som en tillægsbehandling i forbindelse med en delbehandling eller forbehandling.

Behandlinger

Behandlinger

Om klinikken

Om klinikken

Priser

Priser

sb-icon-fb
sb-icon-mail

Kontakt os

BEMÆRK, tidsbestilling og aflysninger foregår udelukkende pr. telefon (3526 8505).