Har du brug for en tid, så ring på3526 8505

Negleprotese

Har du fået beskadiget din negl efter et slag eller fået den ødelagt grundet en sygdom i neglen. Kan vi tilbyde at opbygge en ny negl som kan erstatte den skadet eller manglende negl, med en negleprotese. En negleprotese opbygges og modelleres i en gel som hærdes i UV-lys. Geleen har en farve der minder om din naturlige negl og din negl vil derfor komme til at ligne en almindelig negl, og du vil umiddelbart ikke kunne se en forskel på protesen og dine øvrige negle.

Negleprotese

Ved at opbygge en negleprotese kan huden og fedtpuden hjælpes bedre plads mens din egen naturlige negl vokser frem igen, og afhjælpe smerter og yderligere skader.

En hel storetånegl er ca. 1 år om at forny, mens din naturlige negl vokset ud vil den være beskyttet under negleprotesen. I gennemsnit holder en negleprotese i 6 uger til 3 måneder. Behandlingens varighed vil derfor være variabel og være afhængig af hvor meget negl der skal forny sig.

Det er dog vigtigt at man passer på negleprotesen og ikke udsætter den for unødig meget tryk, pres, stød samt længerevarende fodbade og ophold i vand i lang tid.

Behandlingen gør ikke ondt, det kan i nogle tilfælde stikke i få sekunder når gelen hærdes i UV-lyset.

Behandlingen laves som en tillægsbehandling til en fodbehandling eller som en separat negleprotese behandling, ved bestilling af tid husk at oplyse hvilken behandling du ønsker så vi kan sætte den nødvendige tid af.

Kontakt os

BEMÆRK, tidsbestilling og aflysninger foregår udelukkende pr. telefon (3526 8505).