Har du brug for en tid, så ring på3526 8505

Tilskud

Den offentlige sygesikring

Giver tilskud til 4 forskellige patientgrupper:

  • Diabetes patienter
  • Gigt patienter (med leddegigt og psoriasisgigt)
  • Ortonyxi (nedgroede negle der er bøjlekrævende)
  • Arvæv efter radium behandling

For at opnå tilskuddet, skal der forelægge en elektronisk henvisning fra egen læge til fodterapeuten inden opstart af behandlingen.

OBS: Klinikken har for tiden lukket for tilgang af nye patienter med lægehenvisning til diabetes og svær gigt.

Helbredstillæg

Der findes to slags helbredstillæg. Det almindelige og det udvidede. Helbredstillæg skal søges, inden du får behandling og underskrives af din fodterapeut inden skemaet indsendes til kommunen.

Det almindelige helbredstillæg

Gives til pensionister, der får tilskud fra sygesikringen, fordi de enten har diabetes, gigt, nedgroede negle eller har fået strålebehandling.

Det udvidede helbredstillæg

Gives til pensionister, der ikke har ret til tilskud fra sygesikringen og diabetikere i risikogruppe 1-3, som gerne vil have mere fodpleje, end det de kan få sygesikringstilskud til på baggrund af risiko- stratificeringen.

En pensionist kan søge om helbredstillæg på kommunen, hvis hendes/hans formue er mindre end 75.000 kr. Tillæggets størrelse afhænger af din og eventuelle samlevers indtægt.

Find ansøgningskema til helbredstillæg her: www.borger.dk Vejledning se under links.

Førtidspensionister

Førtidspensionister på gammel lov skal søge Helbredstillæg efter § 18. Der skal her vedlægges en udtalelse fra fodplejeren. ( udleveres til pensionisten fra kommunen, fodplejer skal bare underskrive )

Førtidspensionister, der er tilkendt pension efter 01-01-2003 skal søge sygebehandling efter Aktivlovens § 82. Der skal her vedlægges en henvisning fra lægen.

Kontanthjælpsmodtagere kan søge sygebehandling efter aktivlovens § 82. Der skal her vedlægges en henvisning fra lægen.

Merudgiftsdækning efter Servicelovens § 100 kan ikke dække behandlingsudgifter kun udgifter til transport til behandlingen.

Kontakt os

BEMÆRK, tidsbestilling og aflysninger foregår udelukkende pr. telefon (3526 8505).